Hi,

Ook wel Myrthe van Beest genaamd. Ik ben een fotograaf gevestigd in Driel (vlakbij Arnhem), Nederland. Gelukkig getrouwd met Martin en moeder van twee prachtige dochters.

Al vanaf zeer jonge leeftijd heb ik de behoefte gehad om alles om me heen vast te leggen op de gevoelige plaat. Als kind maakte ik veel foto’s van mijn familie en mijn huisdieren met behulp van disposable camera’s.

Voor mijn zestiende verjaardag kreeg ik mijn allereerste digitale camera. Dit was één van de beste dagen van mijn jeugd, nu kon ik namelijk foto’s maken zonder steeds te hoeven wachten op het resultaat. Al snel ontwikkelde ik mijn eigen stijl van fotograferen en fotobewerking. Sinds deze dag ben ik vergroeid met mijn camera en je zal me in het wild vaak al fotograferend tegen kunnen komen.

Momenteel focus ik mij vooral op het fotograferen van bruiloften en ben ik gespecialiseerd in familie fotografie. Dat houdt in dat ik graag jouw familie voor je vastleg, van zwanger buikje tot pasgeboren baby. Van loveshoot tot bruiloft. Mijn manier van fotograferen is ongedwongen en zo veel mogelijk ongeposeerd.

Ik vang voor jullie die kleine waardevolle momentjes, ze vliegen immers al zo snel voorbij. Mijn motto is dan ook: “little moments, matter most”

Heb je vragen over mijn beschikbaarheid en prijzen, aarzel dan niet om me een berichtje te sturen. Ik hoop je gauw in het echt te ontmoeten!

Wesley Law